Waarom

Waarom IJsselOnline?

Snel internet is een noodzaak in de huidige tijd. Zoveel dingen gaan tegenwoordig via internet. Denk aan het downloaden van films, TV kijken, Telebankieren, schoolroosters inzien, gamen, bellen, het versturen en downloaden van (grote) documenten en het indienen van allerlei zaken (gemeente, zorgverzekering etc.). Dit is nog maar het begin. In de toekomst gaan meer en meer overheidsinstanties en bedrijven hun diensten aanbieden via internet. Wees voorbereid! Neem nu een abonnement bij IJsselOnline.

Werken aan huis

Wilt u ook graag overgaan op ‘het nieuwe werken’? Helaas is thuiswerken zonder snel internet niet te doen. IJsselOnline brengt daar verandering in. Met snel internet kunt u rustig thuis werken en uw kinderen kunnen tegelijkertijd, zonder problemen, online gamen.

Scholen

Naast de voordelen van snel internet voor particulieren en bedrijven is het zeker voor scholen belangrijk een snelle en goede verbinding te hebben. In het buitengebied staan (kleine) scholen al onder druk door het afnemende aantal leerlingen. Met een aansluiting van IJsselOnline kunnen ook zij vanaf nu met de tijd mee gaan en bijvoorbeeld werken met digitale schoolborden of met meerdere leerlingen tegelijkertijd online opdrachten uitvoeren. Dit helpt onder andere mee de scholen hun bestaansrecht te behouden.